Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Unge Talenter Haugalandet (UTH)

Etablert/født: 2023

Unge Talenter Haugalandet (UTH) er et fordypningsprosjekt som drives i samarbeid mellom kulturskolene i Karmøy, Haugesund og Tysvær. I tillegg er Haugesund Teater, Munor og Skeisvang VGS samarbeidspartnere. Prosjektet er kommet i stand gjennom støtte fra Norsk kulturskoleråd og midler fra Sparebankstiftelsen DNB.

UTH er en mulighet for kulturskoleelever fra Karmøy, Haugesund og Tysvær til å gå i dybden på faget sitt. Tilbudet er for elever på musikk, teater (se beskrivelse under) og dans. Musikk blir delt opp i klassisk og rytmisk (pop/rock/jazz).

I løpet av skoleåret vil elevene være med på flere lørdagssamlinger i lokalene til Skeisvang VGS i Haugesund. Der vil du møte medelever fra egen og andre kulturskoler og få nye utfordringer under ledelse av dyktige instruktører.

Deltagerne på UTH kan i tillegg til samlingene på Skeisvang få utvidet undervisning på sin kulturskole. Teaterelevene får sin undervisning i lokalene til Haugesund teater og Haugesund teater er driver av fordypningstilbudet.