Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

War of low frequency kommer fra Hauge i Dalane (Tønes-land). Bandet spiller energisk elektronica/metall/rock.

W.O.L.F. - War of low frequency består av:

Tom Redder(Produsent / komponist, låtskriver, vokal, gitar, synth, programmering), Kenneth Mydland(Rapper, låtskriver), Kenneth Bergen(Trommer) og Marius Midtbø(Bass) fra Sokndal i Rogaland.

Siste utgivelse i fra bandet er singelen, Luftapalass. Samme låt som ble spilt med Kringkastingsorkesteret i programmet "Da KORK kom til bygda" som ble vist på NRK1 6.des. 2014.

Luftpalass er spilt inn i Redder Studio og utgitt på Redder Records i fra Egersund. Luftpalass er tilgjengelig på iTunes, WiMP og Spotify.

Bandet har også tidligere gitt ut en singel ”Flykt heim”. På denne singelen har de med seg gjestevokalist Bodil Victoria Arnesen.

Gruppen eksperimenterer med forskjellige sjangre. Dette fordi bandet består av 4 stk med hvert sitt ego og smak. Hensikten er å komme opp med musikk som tilfredsstiller alle i bandet selv om smaken er som baken for alle i bandet.

WOLF kommer til å gi ut singler i tiden fremover. Satser i første omgang ikke på album, men kun enkle singler.

Live er bandet i egen klasse. Det oser av energi og selvtillitt når WOLF spiller opp til ”dans”. Dette kan ei forklares, men bare erfares!

Se også: SupernaturalY2K, Tom & Kenneth, EiraJössinGRægefabrikkenVeislakt, Røde Knær, Trilling Steins

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebook
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙