Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Arlie Mucks

Etablert/født: 2009
Virksom: 2009 -2013

Arlie Mucks

Mellom den akustiske melankolien og den bredbeinte rocken som regjerte i Stavanger fantes det også et band som har satt seg fore å videreføre oljebyens stolte poptradisjoner. Arlie Mucks hadde i stedet for å kaste blikket over Atlanteren hentet de fleste av sine musikalske referanser fra Storbritannia. Inspirasjonen hentet de fra anerkjente briter som Radiohead, Oasis, The Smiths og Arctic Monkeys, med en melodiøs blanding av 90-tallets britpop og 2000-tallets indierock som resultat.

Da de for første gang presenterte seg for publikum i Stavanger i 2009 var det mange garvede mennesker fra byens musikkmiljø som fikk en liten tåre i øyekroken. "Endelig en skikkelig popgruppe fra Stavanger!" Andre kulturpersonligheter bet seg også merke i bandet, og forfatter og musikkelsker Tore Renberg ga dem følgende attest etter samme konsert:

"Jeg har tro på Arlie Mucks, forfriskende indie fra Stavanger City Of Love, en klype The Smiths, en klype Coldplay og en klype oljesøl fra vestkysten, det er dansbart, det er melankolsk, det er fengende, dette bandet kan nå langt."

Siden debuten har bandet vært et av de mest aktive på den lokale musikkscenen og blitt lagt merke til av både lokal presse og Urørt-redaksjonen. Mange ventet derfor spent på den selvtitulerte debut-EPen,

Etter at Arlie Mucks ble oppløst, gikk noen av medlemmene videre til COAST.

Bildegalleri