Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

En Duo / Trio / Kvartett som leverer egenkomponert musikk med latin amerikanske / flamenco inspirert tilsnitt.

Asgeir Aarøen jobber på Kulturskolen, der han underviser på gitar. Bjarte Mo er fiolinist i Stavanger Symfoniorkester. Magnus Rød Haugland er lærer på Vågen videregående skole og freelance musiker.

Etter fire års samarbeid slapp gitarist Asgeir Aarøen og fiolinist Bjarte Mo kritikerroste Danza De Andalucía, et album proppfullt av virtuost spill og gnistrende energi. Med bakgrunn i henholdsvis latin/flamenco og klassisk musikk framførte duoen 13 melodier (komponert av Aarøen) hvor spansk temperament sto i flott kontrast til den norske melankolien - og hvor man dessuten kunne høre inspirasjon fra arabisk, øst-europeisk og jødisk musikk. På de aller fleste sporene hadde Asgeir & Mo med seg Magnus Rød Haugland på bass og Gabriel Chicaiza på perkusjon, mens albumet også har bidrag fra Eddie Andresen (krukker), Saska Cvijanovic (fløyte) og Noelia Sabarea .

Dette er opplysningene duoen ga om seg selv til TV2, i anledning av deltakelsen i Norske Talenter 2012: «Asgeir har en fortid som heavygitarist, jogger minst tre ganger i uken, er ungkar, elsker Derrick, skriver utrolig dårlige dikt - og elsker Kjetil og Kjartan-show. Bjarte var styggnær å velge fotball fremfor fiolin, elsker jogging, unngår Asgeirs dikt og humor for alt i verden - og har kone og tre jenter.»

De er stadig på jakt etter nye utfordringer og ønsker å vise musikken og samspillet de representerer for et større publikum.

Se også: Stavanger Latinkvartett, Familien Mo

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙