Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Berit Lyslo fra Sola kommune er dedikert til musikken,både som utøver , frivillig arbeider i musikkorganisasjoner og konsertgåer.

Musikk har betydd mye for Berit hele livet. I sin barndom var skolekorpset på Sola forbeholdt gutter og Berit begynte derfor ikke å spille før hun kom på realskole og gymnas på Kongsgård. Det ble noen år med klarinett i orkester og korps på Kongsgård og Husnes. Etter dette fant hun sin plass på tilhørerbenkene hvor hun er en trofast gjest. Orkestermusikk er en stor favoritt, først og fremst Stavanger Symfoniorkester, men hun er også en trofast publikummer i Sandnes Symfoniorkester. Berit reiser også en del i Europa og hører flotte konserter og opera. I Rogaland er det ikke så ofte vi får høre opera, derfor synes hun det er veldig kjekt å besøke operahus i Europas storbyer, ikke minst Berlin.

Berit har i mange år jobbet mye frivillig i musikkorganisasjoner. Dette startet som foreldrerepresentant mens hennes barn gikk på kulturskolen. Blant annet var hun med på å starte Kjempeseminaret for barn og unge med orkesterinstrumenter. Den gang het organisasjonen NSOF, nå De unges orkesterforbund, UNOF. I næremere 20 år har Berit også vært frivillig på Kammermusikkfestivalen i Stavanger, der hun fortsatt er kontoransvarlig og jobber mye før hver festival med oppsett av program og nettsider.Hun er styremedlem/kasserer i Sandnes musikkråd.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙