Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Black Roses er Bjørn Erik Sørensen og Jane Gjestland, begge bosatt i Sandnes.

Black Roses ble skapt ved en tilfeldighet - den samme ble den første singelen. Etter en låtskrivingsprosses i studio. Jane og Bjørn samarbeidet med sangen "I could get used to this" . Det ble skrevet uten restriksjoner og i en sjanger som lå nærmere deres egen smak.

Det var allerede en satt plan om å spille inn 15 låter på Blackbird Studios i Nashville for et annet prosjektet og og duoen besluttet seg for å inkludere denne låten - selv om den fortsatt ikke var helt ferdig - og den var i en annen stil enn de andre sangene. Kvelden før innspillingen ble den siste delen skrevet på et hotellrom, og heldigvis sangen ble spilt inn.

Vel tilbake i Norge spilte de inn vokalen i Artbeat Studios og det var klart at denne sangen passet godt med Janes stemme - så derfor ble avgjørelsen tatt om å beholde opptaket sånn, samt lage et band og gi den ut.

"I could get used to this" har blitt lagt merke til og komplmentert av musikk industrien f i Nashville og Los Angeles. Den har også blitt valgt til NSAIs (Nashville Songwriter Association) innslag til (songwriting recognition) og NSAI "one to watch" (songwriter) - og den har blitt videresendt til flere musikk veiledere for film og TV i Los Angeles.

Black Roses har gitt ut sin andre singel og er i ferd med å skrive og spille flere sanger for bandets kommende EP / album.

Lenker

Kilder