Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Caligvla's Sisters

EN GANG, FOR LENGE, LENGE SIDEN ...

...i et land langt, langt borte: Jan Terje og Vegar møttes da de spilte akkustisk gitar på den lokale jamsessionen. De hadde allerede kjent hverandre noen måneder, etter at Vegar hadde flyttet der fra et land ENDA lengre enn langt unna. Uansett, jo mer øl de drakk, jo morsommere ble det.

Så, etter noen uker med stort alkoholinntak foreslo JT, aka Jan Terje, at de skulle besøke hans svigerbror, Thomas, som nylig hadde begynt å spille trommer. Avsted dro de, og det var gøy. Faktisk så gøy at et band uten navn oppsto. De spilte en kort konsert rett etterpå, og JT fant dernest på det geniale navnet... *trommevirvell*...CALIGVLA'S SISTERS

Bandet besto nå av JT på gitar og vokal , Vegar på bass og Thomas som Animal..ehhh, jeg mener trommerslager. De gjorde noen nye show og hadde noen bra øvinger, da plutselig JT dro på fest for å drikke øl. Der møtte han Sølvesom var på utkikk etter et band OG spilte bass. Han var som gudesendt. Nå kunne Vegar finne frem gitaren sin igjen og de ble et firemannsband med fire flatemusikk fra helvete.

Og det, små barn, var det, den korte (og kanskje ikke HEEELT sanne) historien om CALIGVLA'S SISTERS

Hold ut, følg med, og kanskje du nettopp har funnet the neste store. RAWK ON, ETNE RAWK CITY

Se også: Månen

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙