Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Daisy

Etablert/født: 2001
Virksom: 2001 -2008

Oslo/Trondheimsbasert cabaretpop-ensemble som hentet inspirasjon fra det episke og storslåtte, småskeve og til tider filmatiske. Trond Helge Bårdsen fra Stavanger var med her.

2004
Daisy ga 19. januar ut det kritiker-roste albumet "Waltzmeister" på Unicorn Records. Bandet spilte i de to årene før albumutgivelsen svært mange godt besøkte konserter, særlig i Oslo-området og spiller også på Bylarm i Bergen i 2004. Releasekonserten satt ny publikumsrekord på Café Mono, og hadde i forbindelse med slippet massiv eksponering på TV.
Daisy spilte i etterkant av utgivelsen noen konserter, bl.a på Hamar Jazzfestival og Midnattsrocken i Lakselv og ble av mange spådd en lys fremtid.
Dessverre skulle det vise seg at Unicorn Records var på gyngende grunn allerede før signering av bandets egenproduserte cd. Etter bare noen få uker ute på markedet gikk plateselskaet konkurs og platene ble trukket fra markedet. Bandet ble sittende med stor økonomisk gjeld og besluttet å ta pause på ubestemt tid.

I årene som fulgte var grunnleggerne av bandet i flere rettskonflikter i forbindelse med økonomiske spørsmål knyttet til innspilling og utgivelse av "The Waltzmeister".

September 2008
Daisy våkner opp av dvalen etter mer enn fire år i dyp søvn. Bandet følger oppfordringen fra 400 fans på facebook om å igjen gi lyd fra seg. 14. desember 2008 re-debuterer bandet på Parkteatret Scene i Oslo, foran et forventningsfullt og engasjert publikum bestående av både gamle og nye fans.

Dette året har bandet utelukkende jobbet med nye låter og gleder seg til å presentere disse for et publikum. Bandet gjør i sommer noen konserter og skal bl.a varme opp for deLillos på hovedscenen på Risør Trebåtfestival 8. August.

Så gjenstår det å se hvor ferden går videre. For første gang i Daisys historie skal ting skje i tur og orden uten innblanding fra masete plateselskaper. Kanskje blir konserten i Risør det siste kapittelet i Daisys historie. Eller kanskje dukker det opp en ny plate om et år eller to...

Medlemmer:
Hilde Bjerkeskaug - Vokal
Trond Helge Bårdsen - Piano, orgel, akustisk gitar, kor
Olav Lystrup Thiesen - Gitar , bakgrunns Vokal, Keyboard, Radio , Samples, perkusjon
Stian Larssen - Trommer

Se også: Kongurei, HybelkanineneTusenfryd Trubadurduo, Watershed