Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Skienbaserte Trond Helge Bårdsen fra Stavanger har en lang og variert karriere som musiker (pianist, gitarist og vokalist). i forskjellige prosjekter. Han albumdebuterte som soloartist i 2007.

"BAARDSEN er artistprosjektet til Stavangerfødte Trond Helge Bårdsen, som over 20 år var en del av Oslo sitt yrende musikkliv både som artist og musiker i diverse musikalske prosjekter, før han flyttet til Skien.

21. September 2018 slapp artisten sitt andre norskspråklige album "Sopp under fasaden", oppfølgeren til "Skygger fra ei aen tid" (2015).Dette fikk støtte både fra tekstforfatterfondet arbeidsstipend fra Tono i forbindelse med komponeringen og høstet bl.a en femmer i Stavanger Aftenblad. Musikken til Baardsen er preget av personlige tekster i et slags viseformat, men som regel med rockens estetikk sterkt til stede både i sjel og fremføring. Musikken fremføres da også "live" i to formater - enten nakent med piano og gitar som akkompagnement til Baardsen´s vokal - eller akkompagnert av et dyktig band, bestående av musikere fra Oslo´s musikkmiljø, med Baardsen i front enten på piano, gitar, men med vokalen i sentrum.

Bandet bestod også av Endre Koch på gitar (2012 - 2016), Henning Brøvig Hanssen på bass, i tillegg til gitar på andrealbumet (2012 - 2018). Stian Føyen spilte trommer (2012 - 2018). Bandet spilte over 50 konserter siden slippet av debutplaten i 2015 frem til 2019.

Fra 2019 ble Baardsen et soloprosjekt med Trond Helge Bårdsen som eneste faste medlem.

29. April 2022 slapp Baardsen sitt tredje album «Itteklang», både på vinyl, cd og digitalt.

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙