Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Vikram Rai eller DJ Prince som han er mest kjent som har en lang fartstid i musikkbransjen, som DJ og produsent. Han er muligens Norges mest allsidige og en av de mest suksessfulle og talentfulle

Musikkstilen til DJ Prince er først og fremst funky og soulful, men han mestrer de fleste oppgaver - alt ifra det siste innen housemusikk til eventjobber og bryllup. Han har bidratt til "harmonic mixing"-scenen, samt vært involvert i utviklingen av den prisvinnende DJ-programvaren «Mixed in Key». Han har ellers medvirket i en bestselgende bok om DJ-yrket.

På musikkproduksjonssiden har DJ Prince jobbet med flere forskjellige sjangre og mennesker, et av høydepunktene var å nå topplistene med singelen "Got to have" i 2001. Denne ble inkludert på over 50 samlealbum, samt den amerikanske tv-serien «Queer as folk".

I 2010 begynte DJ Prince med sin mentor "Sanchez», og ga ut Sanchez & Rey - Snake Charmer", som nådde topplistene.

Dette er en mann med stor lidenskap for musikk og DJ-kulturen. I 2009 vant han en nasjonal DJ-mixing konkurranse, og har hatt opptredener over hele verden. Kan også opptre med Nordic Sopranos og/eller” bare” sopranen Berit Meland.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙