Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Elleve Elleville var en gruppe ungdommer fra Stavangerområdet med stor lidenskap for underholdning og musikk.

Elleve Ellevilles unge hoder var fullt av nye ideer, hvor alle tok del i regi, tekster og musikk. Alle hadde tidligere erfaringer fra revy og teater. . Målet var ikke å ape etter de som dominerte det lokale underholdningslivet, nemlig Løgnaslaget , Dozerne og Stavanger Revyteater, men heller å komme med noe friskt. I ryggen hadde de Kvammen & Sægrov produksjoner, som ikke ville miste flere lokale revytalenter til filmverdenen. Dette ble sett på å være Stavangers «Ylvis» eller «Raske Menn».

Gruppen som besto av elleve «elleville» , og en tolvte som var mer normal , debuterte 11. august 2006. . Lovnader kom om høy musikalsk kvalitet, ungdommelig gnist og sprelsk humor . På toppen av det hjemmesnekrede materiale ble det spedd på med tekster fra skribenter i Nord-Norge.

Det første showet ble godt mottatt av lokalpressen. Her fante døvtolkning av Kaizers-låter, imitasjoner av ringrevene innen Stavangers humorliv, politikerparodier og flere andre geniale /absurde fornøyeligheter blandet med sangtalent. Det ble satt opp ekstraforestillinger.

Elleve Elleville besto av:
Kathrine Jünger Ims
Christian Østbø
Hege Alsaker
André Hageseter 
Anders Brunvær Hauge
Kjersti Tveterås
Ole Christoffer Ertvaag
Jørgen Helliesen
Dag Øyvind Løklingholm
Martin Vigre
Morten Sjøtun

Regissør/prosjektleder var Rudi Bjørknes Gundersen

Bildegalleri

Kilder

Stavanger Aftenblad

Rogalands avis

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙