Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Frøkedal & Familien

Oslobaserte Anne Lise Frøkedal fra Etne kommer med en blanding mellom minimalistisk popmusikk og folk. Mesteparten av medlemmene fra bakgrunnsbandet hennes, Familien, stammer fra Haugalandet,

Etter å ha frontet de anerkjente norske bandene Dharma ,Harrys Gym og Spellemann-nominerte I Was A King, samt spilt i en lang rekke sideprosjekter, startet Anne Lise Frøkedal en solokarriere med singlene «Surfers», «I See You» og en firespors EP med samme navn som sistnevnte. Musikken er på mange måter et motstykke til hennes tidligere prosjekter, og kan beskrives som «folk-kledd» popmusikk og elektronika med et nedstrippet lydbilde. For Frøkedal & Familien handler det nå om å formidle den enkle kjernen i musikken, og på den måten forhåpentligvis treffe en (kanskje for tiden glemt) nerve hos lytteren.

På debutalbumet Frøkedal samlet kreftene til tidligere bandmedlem Erlend Ringseth, folkemusiker Olav Christer Rossebø, koreograf og musiker Ingeleiv Berstad og Thea Glenton Raknes (Thea & The Wild) – som sammen går under det beskrivende navnet Familien. Albumet har en rød tråd om forandring i menneskers liv, på godt eller vondt, som for det meste er basert på ekte historier om ekte mennesker, noen på Anne Lises eget liv.

Frøkedal & Familien har tidligere fått svært god omtale internasjonalt fra bl.a. BBC Radio 6 Music, The Line Of Best Fit og Clash, og har blitt omtalt som det musikalske kjærlighetsbarnet til Joni Mitchell og The Mamas & The Papas.

Familien:
Olav Christer Rossebø
Thea Glenton Raknes
Erlend Ringseth
Ingeleiv Berstad

Se også: Lady Hardanger

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙