Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Hege Bjerkreim (tidligere Orstad) er sanger og artist, utdannet ved Complete Vocal Institute i København og Musikkteaterhøyskolen i Oslo.

For tiden er hun under utdannelse som sertifisert pedagog i sangteknikken Complete Vocal Technique.

Våren 2014 spilte hun rollen som Penny Pennywise i Musikkteaterhøyskolens avgangsforestilling “Urinetown the musical” på Musikkteateret i Oslo, i regi av Erik Schøyen. Tidligere har hun vært med på å produsere musikkteaterforestillingen “You Only Live Once” (2013) i Trikkehallen, og hun har blant annet deltatt i NSF sin jubileumsforestilling i Den Norske Opera (2012), forestillingen ”A Musical Exhibition” på Edderkoppen Teater (2012), musikalen ”Byterminalen” (2008), plateinnspillingen av ”Byterminalen” (2008) og tv-programmet ”The Lipa Dream” på TV Vest (2007/2008). Hun har også arrangert konsertturné med vokalgruppen Røst på Østlandet og Vestlandet (2013) og egne julekonserter i Frøyland og Orstad Kirke (2010 og 2011). Hun har blitt tildelt flere talentstipend, blant annet SR Banks G9alt-stipend og Norsk Tippings Drømmestipend.

Som sanger er Hege svært allsidig. Hun liker å jobbe innenfor ulike stilarter; både soul, pop, jazz, vise, r&b og kabaret. Våren 2015 var hun å se på tv-skjermen som deltaker i TV2-programmet The Voice. I tillegg til å skrive låter og jobbe i studio, underviser hun i sang ved musikkskolen Poprommet. Hege har flere års erfaring som sanger og korist, og hun har de siste åtte årene jobbet med ulike produksjoner, forestillinger og konserter.

Hege elsker å fortelle publikum en historie, og hun ønsker alltid å sette et spor i lytterens hjerte og la sangen skape magiske øyeblikk.

Hun slapp sin første singel, ‘To skritt tebage’, 15. juni 2015, under artistnavnet Hege Bjerk.

Hege Bjerk vakte oppsikt hos mange seere da hun i februar deltok i Melodi Grand Prix 2020 med sin særegne, jærske låt «Pang», iført et egendesignet stjerneformet kostyme.

20. mars 2020 sllapp Hege Bjerk sitt andre album «Kan Me Stoppe Tiå». Albumet handler om den brå overgangen fra å være ung, fri og lovende student, til plutselig være en ansvarlig, livredd og hodestups forelsket mamma. Det handler om ufattelig, grensesprengende kjærlighet, eksistensiell angst, nostalgi, fremtidshåp, møtet med livet og døden, og et sterkt ønske om å stoppe tiden.

Tittelsporet skrev hun den dagen hun fant ut at hun var gravid, og innså at livet aldri mer ville bli det samme. Hege skriver alle låtene selv, og musikken er pakket inn i et fargerikt teppe av gitarer, varme synther, mektige trommer og vakre strykere.

Hege Bjerk leder podcasten Syngedama?, hvor hun tar deg bak sceneteppet i artistintervjuer.

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagramTwitter X

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙