Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Hybelkaninene

Etablert/født: 2012
Virksom: 2012 -2017

Oslobaserte "Hybelkaninene" leverte en sjarmerende og flott konsertopplevelse for de små, med høy kvalitet på musikk og gjennomførelse.

De to musikalske hybelkaninene Rusk og Rask er bestevenner. Under sofaen i Slaraffenland fyller de dagene med å spille musikk og gå på oppdagelsesreise. Rusk og Rask møter etter hvert en vakker sokk som heter Sara og en dustete Dott som ikke alltid er så snill. Dott og Sara forteller historier fra verden utenfor. Historier om den skumle støvsugeren og om spennende ting de har opplevd. Sara kan for eksempel fortelle om den gangen hun var på danskebåten, og danset tango i sure sko! Forestillingen om hybelkaninene er en morsom og fengende musikalsk reise for barn og voksne, utformet som en konsert med historier fra hybelkaninenes innholdsrike univers.

Hybelkaninene var et musikalsk barnekonsept som ble utviklet av Hilde Bjerkeskaug, Kenneth Tiller, Trond Helge Bårdsen(fra Stavanger), Andreas Tandberg og Håvard Paulsen. Illustratør og design: Kjetil Bendiksen.