Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Ivan Storm Juliussen

Etablert/født: 1945

Før den Jærenbaserte Ivan Storm Juliussen fra Rolvsøy ble billedkunstner, var han aktiv som musiker. I 2016 debuterer han som soloartist.

Storm Juliussen forsøkte seg på flere yrker i sine yngre dager, men musikken var der han fant seg mest til rette. Han fartet rundt land og strand med fenderen sin.

I fire år var Storm Juliussen fast bassist for 3 Busserulls. Han var musiker da Rolv Wesenlund og Harald Heide Steen hadde sine show på Caledonien i Kristiansand. Spilte ellers i band som Afro og Valhall.

Med oppmuntring fra bl.a. Bernt Sverre Kvam, bestemte Storm Juliussen seg for å spille inn et album. Ivan har vært mest aktiv som bassist, men sangen har alltid ligget hans hjerte nært.

Med seg på soloalbumet har Storm Juliussen et knippe av musikere på keyboard, bass, trommer, gitar, fløyte, munnspill, altsaks, tenorsaks, trompet og trombone. Juliussen står i front som vokalist. Det kommer til å bestå av coverlåter som har betydd mye for ham opp gjennom årene. Det blir en salig blanding av alt fra country, pop, jazz, salmer og tatersanger.

Storm Juliussen spiller nå bass i country/blues bandet Skamskutt.

Opplev musikken

SpotifyYoutube