Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Jim Jacobsen - musikalsk entertainer fra Stavanger.

Jim Jacobsen er en av landets fremste allsang og party-trubadurer. Jacobsen har gjennomført mer enn 2 500 fest- og party-oppdrag for firma, puber, festivaler og private arrangementer, hovedsakelig her på Vestlandet. De siste årene har Jim dreid oppdragene mer og mer over på firma og privat-arrangementer, og sees derfor ikke like mye spillende på puber lenger. Men det hender fortsatt.

Lengde på underholdningsinnslaget varierer fra 10 til 135 minutter og avtales med oppdragsgiver. Jim spiller musikk som er både dansbar og underholdende og tar gjerne imot ønsker fra publikum

Jim Jacobsen fungerer ypperlig som toastmaster og tar ansvaret for å koordinere taler og innslag i festlige anledninger som brylluper og bursdagsfeiringer. Jim kan også bidra med egne innslag musikalske og/eller humoristiske anekdoter under middagen.

Han har ellesrs utviklet sine egne underholdningskonsepter for firma- og privatmarkedet. En salig mix av sanger, betraktninger, stand-up, og historier fra livet som entertainer, gründer og sosialentreprenør. En garantert «ice-breaker» på de fleste arrangement!

Ønskekonsert
Med dette «dinner-showet» får du en musikalsk reise alle gjestene blir inkludert i rundturen gjennom musikkønsker og gode historier. Improvisasjon, personlige sanger og ablegøyer er stikkord for dette underholdningskonseptet. Dette er en ypperlig måte å engasjere gjestene i underholdningen. Det passer til selskaper med opp til 30 gjester og vil vare i 20-40 minutter, avhengig av antall gjester og ønske fra oppdragsgiver.

Allsang helt på grensen
Dette er et humoristisk allsang-show med sanger som «alle» kan. Her er det ikke nødvendig med tekstark for å stemme med! «Allsang helt på grensen» passer til selskaper fra 30 gjester og opp til 500 og er en skikkelig «icebreaker». Etter 20-40 minutter er det en fantastisk god stemning på festen, en stemning som blir sittende i forsamlingen hele kvelden.

Sha-lalala
Dette er et ypperlig innslag for firmaarrangement med utenlandske gjester: et humoristisk musikkinnslag med all verdens sanger uten tekst. Det finnes MANGE sanger der teksten kun består av «la la la – lai lai – na na na» og Jacobsen har kontroll på de aller fleste. Dette er en allsang-show som skaper god stemning fordi alle kan stemme i. Varighet er mellom 20-40 minutter avhengig av arrangørens ønsker.

Se også: Home by the c, NOIZ , BandPower, Øst, Rogafestkameratene, John & D

Lenker

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙