Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Karianne Arntzen Møller (f.1967) er en vokalist og anerkjent tekstforfatter og låtskriver fra Sandnes.

Karianne Arntzen gav ut sin første låt i 1999 på EMI (låtkonkurranse for kvinnelige artister). Så startet hun visepopjazzbandet Karianne Arntzen Band i 2004 og holdt bandet levende i 10 år. De gav ut to kritikerroste album på selskapet Via Music (I går kveld 2007, Sant, 2011) og spilte mange konserter både lokalt og nasjonalt. De siste årene har hun trappet den musikalske virksomheten noe ned, og hun har istedet bemerket seg som høyt aktet tekstforfatter for andre artister (Hanne Vasshus, Hilde Selvikvåg, Eivind Jul, Vamp, Gilberdal med flere). Flere av Arntzen sine tekster er blitt nominert til Spellemann i visekategorien.

Hun har mye kunnskap og et stort engasjement for musikkbransjen. Dette gjør at hun har delt rikelig av sine erfaringer inn mot artister og fungert som en viktig promotør for veldig mange rogalandsartister. Hun har holdt og holder fremdeles foredrag om låtskriving. I tillegg fungerer hun som musikkskribent for det nordiske bladet Visor/Viser, og har levert fyldige artikler om låtskriving, en rekke plateomtaler, samt drøssevis av festivalrapporter fra Egersund Visefestival, med tekst av høy journalistisk klasse. Arntzen jobber som selvlært skribent.

Hun debuterte også som forfatter i 2021 med diktboken "Dette er din by" (Ajax Forlag). Hun ble på ny mer aktiv med konserter fra 2023, da med nye låter i "Karianne Arntzen Trio" (Karianne Arntzen, Trond Gudmestad, Torstein Obrestad).Kilder

Karianne Arntzen Møller