Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Lydstudio basert i Stavanger.

Komet Lydstudio er fast base for produsenten Espen Eidem som tilbyr innspilling, miksing og hjelp til låtskriving. Studioet holder hus i en over hundre år gammel hermetikkfabrikk rett bak Stavanger Konserthus.

Espen Eidem har drevet Komet Lydstudio siden 2018 og jobber fullt med produksjon av musikk. Han sitter på bred musikalsk erfaring etter å ha spilt i band siden 2009, og har drevet med lydteknikk siden 2016. I 2020 deltok han på Mix with the masters i Studio La Fabrique i Frankrike, der han fikk lære innspilling og miksing fra Steve Albini (Nirvana, Pixies, Page and Plant, Pj Harvey, Ty Segall). Flere av låtene Eidem har produsert har endt opp på Spotify’s «New Music Friday», NRK P1 og amerikanske WFMU.

Fokuset Espen har når han jobber med artister er å hente ut deres unike egenskaper og fange deres beste sider.

Han har produsert alt fra garagepunk til visepop og fremhever alltid det artisten er best på. Espen tar artisten veldig seriøst og legger alt han kan til rette for at de skal få jobbe kreativt og virkelig utfolde seg i studio.

I Komet Lydstudio er det rom for artisten til å pushe sine egne grenser musikalsk og samtidig ha lave skuldre. Studioet er innredet med en hjemmekoselig og avslappende atmosfære. Alt gjøres i samme rom, som gjør det lett å kommunisere og jobbe effektivt.

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙