Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Oliver Hohlbrugger

Country/rock fra Stavanger.

Den 16. september 2016 slapp Oliver Hohlbrugger fra Stavanger sitt debutalbum «The Choirboy»,med en samling kompetente musikere i ryggen. Dette ble motatt med stor entusiasme og lovord fra musikkjennere, og ble bl.a nominert til Gaffaprisen for «årets album» og «årets nykommer». Referansene går bakover i tid til da det var vinylplatene som gjalt. Ekko av menn som for lengst har krysset elva. Oliver sang som barn i Stavanger domkor, derav tittelen «The Choirboy». Et høyst personlig album som Hohlbrugger selv beskriver slik: «Et avskjedsalbum. Ikke bare til henne, til flere ting. Og en lengsel etter noe mer, noe annet. Den du var til den du ble, og alt du måtte legge igjen på veien for å komme dit».

Arthur Berning, Eirik Lye, Jens Borge, Espen Kvaløy og Anders Bunvær Hauge utgjør grunnstammen i bandet.

"Hvis David Lynch hadde invitert Roy Orbison, Captain Beefheart, Nick Cave og Cary Grant til en fuktig aften på lokal bar, og skulle holde sine gjester tilfreds med stedets jukebox da kunne Oliver Hohlbrugger vært et forsoffent kompromiss." Sådan beskrives Hohlbruggers musikk.

Med en særegen stemme i et musikalsk tidløst uttrykk, utspilles historier om tapt kjærlighet, levd liv og forlagt tro. Musikken veksler mellem det mørke, sofistikerte og stemningsfulle i storslåtte arrangementer med et mer upolert og primalt utrykk. Denne vekslen finner du hos Hohlbrugger i både tekst og musikk og det er kjernen i Hohlbruggers univers.

Bandmedlemmer:

Oliver Hohlbrugger

Arthur Berning

Espen Kvaløy

Jens Borge
Anders Brunvær Hauge
Tidligere:

Jørgen Tjemsland

Se også: Farbror Bruun, The Lost Tapes

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙