Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Den amerikanske skuespilleren Riley Keough er beslektet både til Elvis Presley og Egersund. Ikke veldig aktiv innen musikk selv, tar Riley i bruk sangstemmen i Amazon Prime-serien «Daisy Jones and the six».

Riley Keough har vokst opp med musikk rundt seg. Foreldrene Lisa Marie Presley og Benny Keough var aktive musikere. Morfaren er Elvis Presley. Moren var i en periode gift med Michael Jackson. Onkelen Navarone Garibaldi er frontmann i rockebandet Them Guns. Broren Benjamin, som tok livet sitt i 2020, hadde planer om å satse på musikken.

Riley Keuoghs tippoldefar fra morsiden, Albert Henry Iversen, kom fra Egersund. Bestemoren Priscilla Presley har en plass i byen oppkalt etter seg.

Riley har alltid vært glad i å synge, men tok en tid før hun gjorde det offentlig. Hun spilte Marie Currie i filmen om «The Runaways», men dette var ikke en syngende rolle. I filmen «Earthquake Bird» er det et klipp hvor Riley fremfører sangen «I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)».

Riley Keough ble tilfeldig spurt om å kore på en sang i 2021. Dette var Orville Pecks versjon av Lady Gagas «Born this way».

I Amazon Primes musikalske dramaserie «Daisy Jones and the six» spiller Riley Keough tittelrollen som rockevokalist . Med tanker om å bli sammenlignet med bestefaren, mener Riley at hennes sangstemme har et mer countrypreg.

Det fiksjonelle bandet ga ut albumet "Aurora".

Opplev musikken

SpotifyYoutube

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙