Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

The Royal Air Force Dance Orchestra

Etablert/født: 2010
Virksom: 2010 -2011

Bergensbasert band, som besto av medlemmer fra Karmøy.Utviklet seg senere til Yuma Sun.

Bandet ble grunnlagt av Jaran Hereid og Espen Lund sommeren 2010. Musikken og besetningen utviklet seg raskt,og muterte til en levende ting som slo seg gjennom trommehinnene til folk.

The Royal Air Force Dance Orchestra var et sterk liveband som aldri slapp publikum ut av lokalet uten Norges desidert største smil om munnen.Sjangeren var rock, pop og alternativt med britiske aner.

Bandet holdt til i Bergens ville vest og spilte på tvers av landet der de fylte lokaler med ekstrem karisma ,samt kruttsterke rockelåter preget av triggerhappy baritongitarer, akustiske gitarer, vaskebrett og vokalharmonier som fikk selv de stumme til å jamre med!

Gruppen slapp en firespors EP produsert og mikset av Daniel Birkeland og mastret av Yngve Sætre.

Etter et år fyllt til randen med konserter og timesvis i studio og øvingslokale begynte gjengen arbeidet med deres debut. Sommeren 2011 ble et rolig år på livefronten for bandet, men et hektisk år i skriveprosessen. Låtene som ble skrevet kunne ikke lengre identifiseres under navnet «The Royal Air Force Dance Orchestra» og med deres nye western/morricone inspirerte sound skiftet banden navn til det mer tilegnede navnet Yuma Sun.

Medlemmer av The Royal Air Force Orchestra :

Siste:Jaran Hereid,Espen Lund, Jonas Knudsen, Bjørn Ognøy og Andreas Dyraas

Tidligere:Camilo Beltran

Se også: Solstorm, Kaie, Goliathon, Mirror of Madness,Urtid , Didgeridone,Nami,Trambient Vignose,And The Earth Shall Bear Again, Ognoy,Nicompoop

Bildegalleri