Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Astrovagant

Etablert/født: 2009
Virksom: 2012

Astrovagant er et band fra Stavanger som har spilt sammen i sin nåværende form siden høsten 2009.

Kvartetten består av Harald Halle på bass, Eivind Lavik Nome på vokal og tangenter, Helgar Nygaard på trommer og perkusjon, og Øyvind Nyvoll på gitar. Disse fire musikerne er alle preget av lang erfaring og rutine, og har solide røtter i rocken, men likevel med greiner som vaier friskt i vinden fra et flerfold av andre sjangere og stilarter.

Musikken til Astrovagant er et møte mellom solid musikalsk helhet og munter kreativ lekenhet. Kombinasjonen av rutine og åpne sinn gir det musikalske samarbeidet et tydelig fokus på det skapende og energifylte. Også tekstene formidler det kreativt lekne, iblandet sindig alvor, men hele tida med nærhet, gjennom bruken av dialekt og situasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i.

Det er mange nye spennende band fra Stavanger; dette er et av dem som tør å reise egne veier. Astrovagant er rett og slett en hyggelig opplevelse; skjemt og alvor, lekenhet og kreativ bevissthet, og, ikke minst, en inspirerende reise inn i et spennende musikalsk kosmos. Neste gang du ser gruppa annonsert på ei scene nær der du er; ta plass, og la deg selv følge med på reisen mot en aldri så liten tone- og humørfylt stjernehvelving.

Astrovagant

Harald Halle på bass
Eivind Lavik Nomepå vokal og tangenter
Helgar Nygaard på trommer og perkusjon
Øyvind Nyvoll på gitar

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙