Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Booster in a Desert

Etablert/født: 2005
Virksom: 2005 -2009

Booster in a Desert var en gjeng på fire mann/gutter som spilte punk/metal/thrash!

Det hele begynnte med at Aslak og Are hadde planer om å lage band. Ideen var å spille pop\rock med Aslak på kassegitar og Are på keyboard.

Etter en stund fant de ut at Aslak skulle spille el-gitar og Jarle bass, men bandet trengte en trommis. Are tok på seg den rollen . Han hadde ingen erfaringer med trommer, men hadde det i blodet.

De begynnte å øve på rockerommet på Torvastad kulturhus, hver fredag fra klokken 16.00-19.00. Det første navnet på bandet var Blade, men skiftet så til Mofoo når de begynnte å øve på Rockerommet.

Etter en stund ble gruppen lei av navnet Mofoo, og Aslak hadde lyst til å skifte navn til noe med desert i. Han kom med forslag som; Phone in a desert, Flower in a desert og masse annet. Men en dag kom han på Booster in a Desert, og resten sa seg enige i det.

Deres aller, ALLER første opptreden var på skolen, da sangen "Glad" ble fremført for klassen, med Aslak på kassegitar og Are som trommet på et bord. De holdt senere konserter rundt i Karmøy, Haugesund og Stavanger.

Hadde Booster in a Desert vant 2 plass og publikums prisen i KM, og kom videre i UKM Karmøy.Bandet skyldte en stor takk til Per Steinar Lie (The Low Frequency In Stereo, The Jackman/Lie/Haaland Set,Kaudervelsk,Lumen Drones,The Gin & Tonic Youth,Action & Tension & Space). Han var sjef på Torvastad Kulturhus hvor de hadde øvingsrom, og hjalp til med spillejobber, innspilling pluss masse annet.

Selveste bandet ble etablert 24.08-05. Magnus Lorentz ble med sommeren 2007 som andre gitarist.

Relaterte band:Rossman,Sirkus Vladimir,Funeralis,MC Booster,Rosenkrantz & The MahMah's From Hell

Bildegalleri