Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Elin Furubotn

Etablert/født: 1990
Virksom: 2012

Elin Furubotn, sanger, musiker og låtskriver, født 01.01.1963 i Tydal, Sør-Trøndelag, som har bodd mesteparten av livet i Stavanger. Har nå base i Oslo.

Hun startet tidlig med musikk og startet gruppa Søstrene Furubotn sammen med sine søstre, og hadde også sitt eget Elin Furubotn-band på 90 tallet. Og hun deltok også på platen og musikk-videoen All Of Us, sammen med Stavangers mest kjente artister i forbindelse med Bob Geldofs innsamlingsaksjon Band Aid i 1985.

Elin Furubotn, er en av landets fineste låtskrivere innen visepop/jazz/folkemusikk i singer/songwriter-tradisjonen. Hun er en radiovennlig artist og flere av sangene hennes spilles jevnlig i NRK P1, P1 pluss og P2.


Elin Furubotn skriver ofte om hverdagen- om små og store ting, og tekstene er lett gjenkjennbare for folk flest, med humor og alvor. Hun har et skråblikk på hverdagen, med en god dose humor, undring eller alvor. Elin ønsker å formidle håp. Fortelle at skrammer er fint. At bekymringer ikke har hjulpet noen, og at det er sunt å leke mer.

Elin har bodd ulike steder rundt omkring i landet da hun var barn; Trøndelag, Suldal og Sirdal og i Stavanger mesteparten av sitt voksne liv. Hun bor nå i Oslo.Opplev musikken

SpotifySoundcloudYoutubeFacebookInstagram

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙