Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Frøken Fryd

Etablert/født: 2005

Frk. Fryd er jentene som skal videreføre Stavangers dominans innen rock. De har, til tross for sin unge alder, blitt et meget erfarent liveband med utallige konserter i både inn- og utland

Frøken Fryd har eksistert siden 2005 som en del av RUF-prosjektet, og spilte raskt inn flere promoer og gjort i overkant av nitti liveopptredener. De turnerte sammen med Johnny Hancocks med Bandbussen 2008 og har ellers spilt på Checkpoint Charlie, Metropolis, Folken, Ungdommens Kulturmønstring, fritidsklubber, i Oslo, Kristiansand og Bergen.

Bandet spilte to konserter i Lyon i Frankrike i juni 2011 og spillte ellers på Fjellparkfestivalen og Tall Ships Race sommeren 2011. Jentene har også fått mye omtale fra lokal media.

Embla, Caroline, Elise og Julie spiller steintøff rock på norsk, men: ikke på dialekt! I likhet med langt mer kjente Dum Dum Boys synger de på klingenede Oslo-dialekt. Ikke for å spille tøffe, men fordi vokalist Caroline er derfra og lyder ukult når hun forsøker seg på Stavangerdialekt.

Bandet slapp debut-EP-en [Musestille] 27. mai 2009. Platen ble produsert av Arne Hovda og mikset av amerikanske Ashley Stubbert. Deres andre EP, Baandtvang, produsert av Ashley Stubbert, kom ut mars 2012.

Etter en konsert som ble holdt 12.12.15 på Folken, gikk bandet inn i en pause på ubestemt tid.

Medlemmer

  • Embla Heskestad Jagdum - bass/kor
  • Elise Andersen - gitar/kor
  • Julie Enger Børresen - trommer
  • Caroline Saxegaard Ekeli - vokal

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Bildegalleri

Verdt å sjekke ut

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙