Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Ashley Stubbert er en musikkprodusent og tekniker fra USA, som har bodd i Norge siden 2008.

Ashley Stubbert, opprinnelig fra USA, har vært plateprodusent og tekniker i nesten 20 år. Han begynte Seattle (Studio X, Steppingstone, Studio Litho). Han var da tekniker for Pearl Jam, Limp Bizkit, Wayne Horvitz, The Walkabouts og flere.

Siden han flyttet til Norge i 2008 har Stubbert produsert plater for Purified In Blood, Helldorado, World At Large, Overthrow, Sebastian Waldejer, Hovering Orville, Frøken Fryd, Poor Edward, Elise Vatsvaag, Kitchen Orchestra , Sløtface m. fl

Han jobber som produsent, tekniker, mikser og kan leies til å oppfylle noen av disse rollene på et gitt prosjekt. Stubbert jobber nært med hver artist for å levere et produkt med høy kvalitet som passer til sjangeren, og fremfor alt inspirerer artistene han har samarbeidet med.Elektrolüd har vært en sentral del av Ashleys produksjoner helt siden han kom til Norge. De siste årene har Ashley benyttet Elektrolüd som et overdub rom og studio for mixing.

Stubbert jobber også med artistutvikling og arbeider tett med band/artister for å forbedre deres liveshow, visuelle tilstedeværelse, og utvikle en langsiktig strategi for å få musikken deres ut i verden. "Ved siden" av hans heltids jobb som produsent, er Stubbert et programdirektør for Nordic Music Week, teknisk koordinator for Maijazz, sitter i styret for Numusic Festival og er manager for Stavanger Kitchen Orchestra.

Lenker