Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Hanne Sørvaag - You're like a melody (Melodi Grand Prix 2011)

Etablert/født: 2011

"You're like a Melody"  var et bidrag til Melodi Grand Prix 2011,  fremført av Stavangerartist Hanne Sørvaag.. Hun hadde selv skrevet sangen , med  bidrag fra Martin Hansen.

Hanne Sørvaag hadde deltatt som låtskriver i Melodi Grand Prix flere ganger før, senest med vinnerlåten "My Heart is Yours" fremført av Didrik Solli-Tangen .Samme år hadde Sørvaag vært med å skrive Georgias bidrag "Shine" fremført av Sofia Nizharadze .

I 2011 deltok Hanne Sørvaag selv med låten "You're like a melody". En sang som var typisk for henne som artist.Dette var en følsom poplåt om forelskelse og hvordan det er å få ting sittende fast i hjernen, akkurat som en fengende melodi, Samme år hadde Sørvaag vært med å skrive låten "Guns & Boys" fremført av Carina Dahl. På den måten konkurrerte Hanne både mot en venninne og seg selv.

"You're like melody" gikk til finalen i Oslo Spektrum , men endte ikke opp med en plassering etter første runde.

Andre lokale bidrag dette året var "Fire Below" med The Lucky Bullets (flere rogalendinger i bandet) . Norsk/rumenske Ovi fra Bryne var med å skrive låta "Playing with fire" fremført av Pernille & Magnus.

Marie Klåpbakken som deltok på Helene Bøksles "Vardlokk" flyttet til Stavanger i 2018.

Opplev musikken

SpotifyYoutube

Bildegalleri

Kilder

Stavanger Aftenblad