Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Hold Fast

Etablert/født: 2011
Virksom: 2011 -2017

Hold Fast ga sitt publikum skitne pønk låter med rockens grooviness og hardcorens energi!Alt ble servert på et sølvfat, som ble kastet rett i trynene deres. Dølle introer var bare å glemme, Hold Fast ga deg en real omgang pønke pryl!

Fandenivoldsk pønk som dro deg med i en hedensk dans. Hver halvtime med Hold Fast handlet om det god pønkrock skulle handle om: å kaste seg inn i en moshpit hvor bandet deltar like gjerne som du selv. Å få mikken dyttet til kjeften og skrike allsangrefrenget sammen med en hyperaktiv vokalist som lever ut den nydelige klisjéen om at hver konsert kan være den siste.

Gjetord om liveopptredenene til Stavanger-pønksa brakte dem til store scener som Hovefestivalen og til supportslotten for store navn som Skambankt og Suicidal Tendencies. Ikke flørting med radiovennlig poppønkhelvete. Ikke de riktige vennene. Bare gig etter gig etter gig der nok et lokale ble rasert av pønks i vennligsinnet kaos.

Hold Fast holdt sin avskjedkonsert på Folken 24. februar. 2017

Siste medlemmer:

Espen Håland- Vokal
Krister Stabenfeldt - Gitar/kor
Daniel Vier - Gitar/kor
Andreas Grepstad - Bass/kor
Hans Vistnes - Trommer

Tidligere:

Arvid Tjelta-bass,kor

Se også: Jagged Vision,K[nine]Drink Your Poison,The Performing Monkeys,Foley,Bubble Machine,Nag, Festbrems, Vicereine, Fair, Wrist Rocket,Psychic Doh-Doh's. Sublime Eyes, Kvide Knogar, Panic Attack, Bad Slags,Spit

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebook

Bildegalleri

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙