Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Stavanger-baserte, Inger Lise Hope, har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne. .

Som sanger er Hope svært allsidig og i alt fra små og store firma-eventer, dinnershow og musikaler til de viktige og nære oppdragene som begravelse, konfirmasjon og bryllup har man kunnet nyte denne mektige stemmen.

Inger Lises musikalske bredde er stor og hun er stadig ønsket på scenen. Hun har blant annet blitt leid inn som solist for Stavanger Symfoniorkester og hatt flere store musikalroller som «Skjønnheten - Belle” i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret», «Tzeitel» i «Spelemann på taket» og sist i 2023 «Maria» i den folkekjære musikalen «Sound of Music» i Sandnes kulturhus.

I 2019 slapp hun sitt debutalbum; "Tusen" på norsk og i 2021 kom albumet «Sugar Is Fine» som hun ga ut sammen med sin mann under bandnavnet «Davidsen/Hope». Hun har også startet sitt eget «Starlight Dinnershow» der hun fungerer både som produsent, regissør og artist. Og hvem har vel ikke hørt om hennes fantastiske julekonserter «Fredelig Jul»?!


Hope har altså vært en godt bevart lokal hemmelighet frem til hun i 2024 nådde ut både nasjonalt og internasjonalt etter sin blind audition i The Voice på TV2. Her imponerte hun stort gjennom flere runder, og ble meget populær både hos publikum og mentorer.Inge Lise gikk til slutt av med seieren.

Har en duo sammen med ektemannen Svein Andre Davidsen Olsen.Hope er svigerdatter av gitarist Kurt Olsen (Catrix, Mods, Broken China).

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Kilder