Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Kjell “Harlow” Herulf Hansen (født 22 mai 1939) har underholdt i Rogaland siden tenårene, med sang og gitarspill. Kjent som Stavangers rockesanger på 50-60 tallet.

Kjell ble “oppdaget” som 15 åring på Rundquist Tivoli i Strandgata, og fikk artistnavnet “Harlow”. På slutten av 50-tallet var Kjell Harlow kjent som rock n’ roll slagersanger i Stavanger.7. juni 1958 knivet han om å bli Rogalands rockekonge mot Kjell Finnestad, Roald Klemetsen og Thore Jan Oltesvik. Men som kjent, var det Finnestad som gikk av med seieren. Han var ellers populær på samme tid som Magne Ove Larsen, Gunvor Helgevold, Kjell Haave , Aud Thime med flere.Opptrådte tidlig sammen med band som The Hap Cats, Swing Boys, Melody Makers, Starlight, Rocking Stars, Blue Stars, Kjell Harlow/Star duo

Harlow har underholdt i Rogaland i over 65 år. Ofte alene med gitaren, men også sammen med Odd Kåre “Dådå” Bjerga, , Sigfred Danielsen, Laurits Engelsvoll, Rasmus Dahl. , Marton Lind. På utsteder, og senere så vel på sykehjem. Glansdagene var de 14 årene på Inter og Gasellen. På 60-tallet gjorde han det ellers stort ved den populære Matineen på Filmteateret. Harlowen hadde flere turneer rundt om i Sør-Norge.

Kilder

Stavanger Aftenblad

Rogalands Avis

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙