Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Kjetil Wold (1966-2010)

Etablert/født: 1966

Kjetil Wold- Legendarisk musikkjournalist i Stavanger Aftenblad

Wold preget mange menneskers liv. Som kunnskapsrik og stilsikker journalist, samt venn/kollega. Med et mangfold av interesser som: musikk, film, historie, bøker, tegneserier teater og film - var journalistyrket midt i blinken for ham. Han var også opptatt av å vise omsorg, ikke minst for dem som ikke var like heldige som oss nordmenn.

Jobben var livet, pleide Kjetil Wold å påpeke med et smil. Men lot den ikke ta fra ham det sosiale livet, som omsorgsfull sønn, bror og venn.

Han var journalist i Stavanger Aftenblad i en mannsalder, og fikk et nært forhold blant avisens lesere.


Etter ett år med dårlig helse, besvimte Kjetil Wold 19.7 2010, og lot seg ikke vekke opp igjen. Han ble kun 44 år gammel. Wold vil bli husket som en jordnær person, som ikke tok opp all plassen med store ord, men fikk oppmerksomhet for å være et godt og trivelig menneske.

TA EIN KJANGS!

«Flere av sangene er mentale postkort fra en by i rivende endring: «Jean franskmann», «I by’n», «Dyna med dun i», «Kvikke kanin». Alle har de uroen, drømmene og den nye selvsikkerheten i kombinasjon med den nye usikkerheten i seg. Og mens gitarist Anders Bru, bassistene Gunnar Engen, trommeslageren Knut H. Kønigsberg og pianisten Reidar Larsen pumper ut oljesvart og eksplosjonsfarlig rock, så går Froddien amok mellom publikum og musikere. Stavangerensemblet blir reisende i rock blow-outs, også etter at Øystein Eldøy overtok bassen og Larsen dro til blues. Ingen scene er for stor.Mannen forurenser hver kvadratcentimeter med silende svette. Froddien er en landjordas roughneck. Han er høyt og lavt. Bare at boretårnene er erstattet med tunge forsterkere og skrunøklene med en mikrofon som henger i tregrepslasso rundt herr lunatic».Fra Aftenbladet 13 juni 2002 av Kjetil Wold http://www.aftenbladet.no/kultur/Splitter-naken-var-saken-2730133.html#....