Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Lars Fotland Bøe er en saksofonist fra Strand.

Lars er elev ved musikklinja Vågen vgs i Sandnes. Selv om han må reise halvannen time hver dag, er musikken er svært inspirerende faktor.

Bøe oppdaget for alvor saksofonen i 2016, og begynte som selvlært. Etter hvert ble han veiledet av Tor Yttredal. Lars har spilt i band gjennom Strand kulturskole og Hjelmeland Storband . Han er en del av UtB jazz (Unge talenter Bjergsted, Stavanger kulturskole) ledet av Petru Popa. Lars er også medlem av Sandnes og Stavanger Ungdomsstorband.(SAUS) .

Lars opptrer solo eller i sammenheng med skole og orkestre. Han opptrer også sammen med foreldrene, Rita og Kåre, som er aktive musikere. Lars representerte Rogaland under UKM festivalen i Stjørdal 2019. Samme år var han del av ”Little Steven`s blues school” i forbindelse med Notodden Bluesfestival. Her fikk han spille sammen med profesjonelle band og delta på nyttige workshops. En annen begivenhet dette året var deltakelse på «Norske Talenter» , hvor Lars kom til semifinalen.Dommer Mia Gundersen uttalte ” Du e bare 16 år, men det hørres ut som du har spelt i 50” . På toppen av dette, fikk han Strand kommunes ungdomspris for musikalske talenter og mot til å være seg selv.

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙