Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Moth Circus

Etablert/født: 2007
Virksom: 2007 -2012

Moth Circus

Moth Circus består av:

  • Glenn Asbjørnsen (Trommer)
  • Tommy Richter (Bass/Vokal)
  • Alien Ken (Gitar/Vokal)
  • Johnny Olsen (Vokal/Gitar)

Moth Circus er 4 overlevende vesener fra Project Serpo. I begynnelsen hadde de med selveste Bob fra Twin Peaks på bass, men han falt fra under mistenkelige omstendigheter. Rykter skal ha det til at han ropte "inri, inri" før han forsvant i en eksplosjon av lys.

Musikken kan fremdeles best beskrives som "Pamela Anderson masturberende på et freakshow". Noen har også nevnt at det kan høres ut som Alice in chains i heftig elskov med ozzy osbourne mens kurt cobain står å ser på. Selv har Moth Circus ingen kommentarer til dette.

Tekstene tar utgangspunkt i alt fra Heavens gate til Courtney Love, men alt stammer tilbake til meldingen i kornsirkelen som oppsto i Crabwood i England i 2001. Meldingen er på engelsk og lyder som følger :

"Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.Much PAIN but still time. (Damaged Word). There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING" (BELL SOUND)

I mars 2009 ble en bookingavtale med norske Livewire booking undertegnet, og i September samme år reiste Moth Circus til England for å spille 4 konserter samt å treffe plateseselskapet Rocksector Records.

Moth Circus har nå skaffet seg management og platekontrakt gjennom Rocksector Records.
Debut platen "Sideshow Sweetheart" verdenslanseres 28.Juni 2010 og bandet drar i Juli 2010 på en 2 ukers turne til England for å promotere den.

Bildegalleri