Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Med sin unike besetning skaper Motsol en uforutsigbar og rå lydverden, der ukonvensjonell rollefordeling er fremtredende i samspillet.

Både sammen og hver for seg har bandmedlemmene Ståle Liavik Solberg og Stine Janvin Motland gjort seg bemerket for deres særegne instrumentering og uredde spillestil, blant annet i samspill med Frode Gjerstad, Martin Küchen, David Stackenäs, Håvard Wiik, Fred Lonberg-Holm, og Hild Sofie Tafjord, i tillegg til egne soloprosjekter og det faste ensemblet Kitchen Orchestra. De er begge utdannet ved jazzlinja i Stavanger, og har en master i improvisasjon/jazz fra Norges Musikkhøgskole som duo.

Motsol har et akustisk uttrykk - hvis man ser bort fra Liavik Solbergs bruk av vintage elektroakustiske apparater og at Janvin Motlands stemme til tider kan minne om et asfaltbor. Musikken er fritt improvisert med referanser til både tradisjonell europeisk fri improvisasjon og klassisk samtidsmusikk.

Utvidede teknikker, impulsivitet og preperasjoner av ulike slag dominerer duoens abstrakte uttrykk som er både åpent og intenst, utfordrende og innbydende.

29. mars 2012 ga Motsol ut albumet«Parallel Pleasures», der de satte S/S foran bandnavnet og økte tonnasjen/uttrykket med trompeter Eivind Lønning, saksofonist Klaus Ellerhusen Holm, hornist Hild Sofie Tafjord, tubaist Børre Mølstad, pianist Nils Henrik Asheim og bassist Per Zanussi.

Medlemmer:

Ståle Liavik Solberg - slagverk
Stine Janvin Motland - stemme

Se også:Song Circus., Brigitte & Paula band.

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙