Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Stine Janvin Motland er en vokalist og komponist fra Stavanger.

Stine Janvin Motland er fra Stavanger, men hadde en lengre del av oppveksten i Flekkefjord. Ved å arbeide med utvidede vokalteknikker,utforsker og presser Janvin Motland grensene av den naturlige akustikken i stemmen. Stine har et distinkt vokaluttrykk med et sterkt fokus på rytmiske og melodiske intervaller, repetisjon og tekstur. Hun har blitt en sentral skikkelse i norsk scene for eksperimentell musikk,og opptrer både solo og med gruppene Kitchen Orchestra,Motsol og Song Circus. Var vokalist i det eksperimentelle pop/jazz bandet Cocky Champion.

I tillegg til samarbeidsprosjekter med komponister som Maja Ratkje, Øyvind Torvund, Therese Birkelund Ulvo, Ruben Sverre Gjertsen og Mats Gustafsson, improviserer hun jevnlig med musikere som C Spencer Yeh og Lasse Marhaug.

Stine jobber også med billedkunstnere Cecilie Bjørgås Jordheim, Melissa Dubbin og Aaron Davidsson, koreograf Ula sigd og teaterregissør Hildur Kristinnsdottir.

Som en skaper er hennes hovedfokus soloarbeidet, i tillegg til hennes prestasjoner med teatergruppen Brigitte & Paula band.

I 2014 Stine ga ut to soloalbum; «Ok, wow» (+3 dB) og «I Labour» (Pica Disk).

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙