Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Pia Merete Tjelta er en skuespiller fra Sola. Hun har også opptrådt som musikalartist/sanger.

Skuespiller Pia Tjelta fikk sin store debut som musikalartist i rollen som "Fantine" i "Les Misérables ".Hun delte rollen med Trine Wenberg Svensen. Fra før på musikerreportoaret hadde hun koret på Julius Wingers plate, «Kjærlighet og andre misforståelser» (På sangen Anna og jeg, sammen med Andrea Bræin Hovig og Silje Lundblad), , vært med i tensing (fra 14-årsalderen), sunget i flere Stavangerband, deriblant jazzduo.

Tjelta fremførte Everly Brothers-låta «Let it be me» i felleskap med Morten Harket under åpningen Karl Johan-kjøpesenteret, Eger,i 2009.Pia Tjelta har også vært med på Beat for Beat tre ganger. I 2003 på samme lag som Mongoland-medskuespiller Vegar Hoel. I 2008 var Pia der på lag med musiker og venn Julius Winger .Hun var igjen med i 2012 på lag med Heidi Gjemundsen Broch.

Under Gladmat sommeren 2009 satte Pia Tjelta opp en cabaret med musikk og sang sammen med Espen Hana. Showet fikk navnet «Ingen grunn te å svelta med Hana og Tjelta»De hadde også suksess med "Steng Vågen!"-sommercabaretene,

Opplev musikken

SpotifyYoutube