Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Reism

Etablert/født: 2005
Virksom: 2005

Reism er et melodiøst metal/industrial band fra Haugesund.

Siden bandets oppstart på en musikkskole i Liverpool, har mye turnering ført til en økende fanskare i både Norge og England. To album har blitt utgitt, Lifestyle Product (2005) og Something Darker (2011). De har rykte på seg for å være et energisk og visuelt spennende liveband, som tiltrekker et stort og blandet publikum.

Etter profesjonell opptrening på Paul McCartney’s Institute for Performing Arts (LIPA), har Reism selv stått for innspilling, produksjon, distribusjon og promosjon. På 2011-albumet, utviklet de en original og perfekt balansert stil som skiller dem fra konkurrerende band. Sangtekstene tar for seg lidelsene som kjærligheten medfører. Med musikk bestående av tunge gitarriff, akustiske/elektroniske trommer, synth og oppadgående vokal, appellerer bandet til et vidt spekter.

Reism har deltatt på konkurranser til festivalene Wacken og Emergenza, der de nådde til de norske semifinalene

Opphavet til bandnavnet kommer fra utrykket 'reification',som betyr å se på et abstrakt konsept som et konkret objekt. .

Medlemmer:

Nåværende:
Tom Poole - Kerr - Gitar, Programmering
Kirsten Jørgensen - Vokal
Frode Sjo - Trommer
Stein Sjurseth - Gitar
Kim Lund - Bass

Tidligere:

Wolfgang Ognøy-Trommer

Se også: Evig Natt, Mesopotamia,Hinsides,Mirror of Madness,Goliathon,Urtid, The Kvednabekkjers,Månen,Caligvla's Sisters, Jehu, Feedback, Drakar

Inspirasjoner: Evanescence, The Birthday Massacre og Nightwish.

Bildegalleri

Lenker

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙