Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Skakke Sanger startet som en produksjon for Rikskonsertene, og de fleste barneskoler i Rogaland har hatt besøk av Britt-Synnøve, John og Johan.

En skakk, småskummel og morsom barneplate er nå utkommet på Balder/Musikkoperatørene. Trioen Johansen/Lilja/Egdetveit har i flere år turnert for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken med konserten "Skakke sanger", og endelig er disse sangene tilgjengelig for alle.

Utgivelsen består av originalskrevne sanger utstyrt med skakt komp, rare lyder og boblende oppfinnsomhet.De handler bla om vampyrer, farlig fisk og en dansende krokodille.

Trioen har alliert seg med briljante medmusikanter som Per Zanussi, Gunhild Seim, Børge Fjordheim og flere. Mange flere. Her er det ikke spart på noe. Fiolin, kirkeorgel, blåserekke, vaskebrett, sag, skje og mye annet gjør dette til en original, sterk, og oppfinnsom barneplate.

Det er litt skummelt, litt morsomt, litt fint og ganske annerledes enn andre barneplater. Skakke sanger holder rett og slett det tittelen lover.

MEDVIRKENDE:

Britt-Synnøve Johansen (vokal)
Johan Egdetveit (trekkspill,vokal)
John Lilja (kontrabass, mandolin, vokal)

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙