Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Johan Egdetveit er en komponist, produsent og musiker , basert i Stavanger.

Johan Egdetveit vokste opp på en fjellgård i Vossetraktene. Vossegutten tok trekkspillet med seg til den prestisjefylte Musikkhøgskolen i Oslo, godt inspirert av læreren på musikklinjen på Voss, trekkspillguruen Olav Ullestad.

Johan har spilt med Stavanger Symfoniorkester, rockeband og sammen med Henning Sommerro som har laget messen «Vindens hjul». Samt New York. Der spilte han konsert i The Living Theatre på Lower East Side sammen med fiolinisten Mazz Swift som han samarbeidet med på MaiJazz. Johan har også gjort et litterært arrangement om Per Sivle der han har tonesatt en del av diktene hans fremført av Britt-Synnøve Johansen. For Rogaland Teater har han tonesatt Inger Hagerup-dikt fremført av Gretelill Tangen. Han samarbeider med Svein Tang WaTønes, Elin FurubotnHans Petter Hansen , John Lilja, Øystein Eldøy og mange andre. Stavanger Musikkskole var den direkte årsak til at Egdetveit kom til Stavanger. De trengte sårt en trekkspillærer, og Egdetveit var passe lei av å spille i bunad på Disney World i Florida. Opp gjennom årene har han vært med i flere band, blant annet sammen med Reidar Larsen og Tor Mathisrud, i Wunderkammer, Salmer fra kjøkkenet med Rønnaug Bakke og i sitt klesmer-orkester, en egen trio ,en duo med Silje Vige, samt vært på turné med Rikskonsertene.

Se også: Cafe Avec, Skakke Sanger,Legardh/Egdetveit prosjekt,Tre Forhalte Menn,Zydeco Supply, Jernangerbandet, Gunde Torp orkester

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙