Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Sult

Etablert/født: 2009
Virksom: 2009

SULT holder base i Stavanger. Dette er rett og slett norsk rock med sitt eget lille univers av underfundige tekster, nordlansk høysang og umiskjennelig "sound".

SULT ble etablert i november 2009 for å fremføre et bestillingsverk på den etterhvert så legendariske Tvangsfestivalen på Figgjo, (Fajansefabrikken)

Prosjektet/bandet drives av fire vel etablerte musikere . På debutalbumet satte de musikk til et utvalg av Knut Hamsun sine tekster. Alle musikere bor på Jæren, men kommer fra forskjellige steder i Norge.Geir Arne Pedersen (gitar, kor) som kommer fra Knut Hamsuns Hamarøy, var initiativtaker til prosjektet. Med seg fikk han Frank Robert Andreassen (vokal, gitar), Tory J. Raugstad (trommer, perc.) og Ørjan Kjos (bass, kor).

Alle tekstene på CD`en er hentet fra Knut Hamsun sin eneste diktsamling “Det vilde Kor” fra 1904, og i august 2010 ble SULT invitert opp til Hamsunfestivalen på Hamarøy. Her ble musikken presentert og mottatt med stor begeistring av publikum.Blant publikumet var også Leif Hamsun, sønnesønn av Knut Hamsun, som også var meget begeistret – og gav sin “velsignelse” til fritt å bruke Knut Hamsun sine tekster.

Det ble starten på et nytt rockeband som leverer norsk rock etter tradisjonsrik oppskrift, men med en egen tvist...Musikken er av det melodiøse slaget med underfundige tekster, råe gitar-riff med et hardtslående og tett komp ispedd et hint av progrock. De er etterhvert kjent forsine live-opptredener, der de gir alt og litt til...

Bandet har også spilt på diverse rockescener i Norge, og hatt supportjobber for band som CC Cowboys og Vamp.

SULT har norsk distribusjonsavtale med Musikklosen i Oslo, og CD`en “Jeg har det” finnes på de fleste nettsteder som selger musikk, samt i de større musikkbutikkene.

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙