Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

The Flux Komplex er et eksperimentelt elektro prosjekt som blander ulike lyder og stiler, fra Trip Hop, Electro Beats, Electro Wave til industriell og dark wave.

The Flux Komplex ble startet rundt mars 2003 med Karsten Hamre som eneste faste medlem, men hadde sikte på et samarbeid med andre artister og kunstnere, som kunne komme og gå slik det passet.

Det første samarbeidet var med Ioan Barladeanu aka Cycler. Dette startet med Ioan og Karsten ble bedt om å delta på Periferic 6 – Prophetic Corners (biennalen for samtidskunst i Iasi, Romania). Arrangørene ba dem om å bidra med musikk til en kunstinstallasjon som het "SHOP", et prosjekt av den skandinaviske kunstnergruppen N55. I tillegg gav de ut en CD-R limitert til 20 eksemplarer med håndlagd A5 Carton cover. Halvparten av dem ble gjort tilgjengelig for allmenheten. Resten ble delt ut til arrangørene av Periferic 6 (fire eksemplarer), N55 -gruppen (fire eksemplarer) og de to siste beholdt artistene selv.

Det andre samarbeidet var mellom Karsten Hamre og Lucian Olteanu, også en rumensk artist, kjent fra prosjektene Tronul Ascuns og Wide Open Wings. Resultatet av dette skulle se den dagen av lys på et album med tittelen "The Voice of a Lost Spirit".

Se også: Penitent,Dense Vision Shrine,Defraktor

Bildegalleri

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙