Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Tollak Ollestad er en amerikansk musiker, sanger og låtskriver med aner fra Egersund, som er basert i Nederland.Han har spilt munnspill og keyboard for en rekke kjente artister. Ollestad er godt kjent for sitt munnspill-bidrag på åpningsporet til tv-serien Northern Exposure.

Oppkalt etter sin bestefar, Tollak Bowitz Ollestad, som emigrerte til USA fra Egersund. Tollak Ollestad har opptrådt i Egersund/Jæren flere ganger, blant annet ved Visefestivalen og Fullmånekveldene. Ollestad har jobbet med lokale/norske band, lyrikere og musikere som Lappeteppe, Tobias Skretting, Jarle Obrestad, Torstein Obrestad, Jan Groth, Thor Kristian Klepp, Jørun Bøgeberg

Tollak Ollestad har spilt med anerkjente artister i mange genre, fra pop, jazz og klassisk musikk. Han har spilt på plater og konserter med Don Henley, Earth Wind and Fire, Al Jarreau, Jewel, Natalie Cole, Michael McDonald, Dave Stewart, Andrea Bocelli, Kenny Loggins, Dave Grusin, Billy Idol med flere.

Tollak Ollestad har gitt ut selvstendige album, og tar gjerne i bruk kun fornavnet.Ollestad var vokalist/keyboardist i rockebandet Ambrosia på 90-00 tallet. Tollak Ollestad har bodd i Nederland siden 2004, hvor han er utøver og musikkpedagog.

Opplev musikken

SpotifyYoutubeInstagram

Bildegalleri

Kilder

Hjemmeside

Dalane Tidene

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙