Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Eksperimentelt prosjekt basert i Bergen og Liverpool. Duoen består av Bjørn Ognøy(gitarer og elektronikk) og Viktor Nordberg(slagverk og perkusjon). Begge er opprinnelig fra Karmøy.

Gjennom lange improvisasjoner skapes et lydbilde som domineres av svevende lydtepper, lekne trommer og baritonegitar.

Ved å ta i bruk elementer fra bl.a ambient, metal, triphop, jazz og spagetti-western maler de et drømmende lydlandskap som veksler mellom det vakre og det brutale.

Bjørn Ognøy har base i Bergen, og er mest kjent som gitarist, låtskriver og grunnlegger av metalbandet Solstorm, som gav ut sin debutplate i mai 2011 på Duplicate Records. Med sin fanatiske interesse for effektpedaler og loopere, får han det til å høres ut som om det står 10 gitarister på scenen, og ikke bare én.

Viktor Nordberg holder til i Liverpool, hvor han studerte trommer ved The Liverpool Institute For Performing Art(LIPA). Nordberg har lang erfaring bak trommesettet, og har iløpet av årene spilt alt fra dødsmetall til jazz, via storband og poprock. Nordberg var også medlem av Ugle, som ble startet under hans år på Trøndertun Folkehøgskole. Bandet gav ut en EP våren 2011, og turnerte store deler av Norge.

Relatert: Yuma SunSolstorm,Mirror of Madness,Nami,Trambient Vignose,OgnoyThe Royal Air Force Dance Orchestra

Opplev musikken

Youtube

Lenker