Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

BRILLEJESUS fra Stavanger spiller lo-fi skrangleviser som tidvis bikker over til garasjerock.

Brillejesus debuterte i 2018 med en julesingel og en sang om bompenger. I 2019 kom deres selvtitulerte debutalbum, med besetningen Ebbe Helberg (sang, kassegitar), Jon Salthe (trommer) , Espen Eidem (bass) og Kevin Yelenik (fuzzgitar).

Etter dette har organist Ådne Sæverud blitt med på laget. Han har også styrket Brillejesus sin sangkompetanse, som fører til god koring på oppfølger-albumet .Bandet blir også forsterket av Simen Amundrud ved konserter i full elektrisk versjon.

Med album nr 2. "Husker du?" serverer Brillejesus fortsatt skranglerock, og den er nå forfinet med Philicorda-orgel og koring. Med låter som «Hytta til bestefar» «TV-serie» og «Kroppen min» byr de på selvironisk virkelighets-rock for flere generasjoner. De har gravd i platebunkene og hentet inspirasjon fra et rikt utvalg av rockehistoriens frukter. Her høres spor av alt fra powerpop, spagetti-western, hardrock og garasjerock!

Ebbe skriver sanger på norsk og de handler om familieferier, småbarnsliv, yrkesliv, rockeliv og livet forøvrig.

Band Brillejesus ser opp til: Violent Femmes, Guided by Voices og Neutral Milk Hotel. OG bob hund og tiiidlig delillos

Se også. Teeny Grownups, Arthur, Navel Fluff, Kåte Klør, StarpalacePur Puré ,Freak Minority, Dobbler, The End, Vestanvejr

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Lenker