Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Kåte Klør

Etablert/født: 2016

Garasjerock fra Stavanger.

Arbeidsledighet. Slitt gatekunst. EDM. Stavanger, juli 2016. I en container i østre bydel ulmer noe; Tre menn i tyveårene leter dypt i sitt eget DNA og finner noe som har eksistert i mennesket siden tidenes morgen: råskap, lidelse, svette, energi. Resultatet ble Kåte Klør, som spiller garasjerock inspirert av 40-talls blues 70-tallets Detroit og 00-tallets garage-revival.

Bandet har på kort tid opparbeidet seg et solid live-rykte, og bærer videre bluesens lidelse og garage rockens intensitet på den eneste måten man kan forvente av menn fra en industriby i nedgangstider; med energi, frustrasjon og respekt for en lang musikalsk arv.

Kåte Klør slapp i 2021 sitt første album «Pessimistopia».Platen fikk gode kritikker fra det lokale musikkmiljøet i Stavanger og blehøstes 2021 også trykket på vinyl hos Norges eneste vinyltrykkeri, T-Time Vinylplant ved Tou Scene.Slippkonserten på Tou ble en stor suksess og ble fulgt opp med en nominasjon til Mablisstipendet.

Bandet har også spilt sammen med Skambankt på utsolgte konserter på Folken, Checkpoint Charlie og selveste Rockefeller i Oslo, noe som førte til radiospilling på P3 og Radio Nova.

Medlemmer:

Harald Harestad-gitar, vokal

som trio er Emilie Eie og Frank Tore Tjørhom med.

Tidligere:

Jonny Low-trommer

Emil Thorsplass-bass

Priscila Serrano-trommer

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙