Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

The End (boyband)

The End - Stavangers første boyband har sett dagens lys og er klar til å erobre musikkarenaen

The End er det siste innen boybandsjangeren og består av fem gutter som alle er knyttet til Rogaland Teater på ulike vis. Teateret var også utgangspunktet for prosjektet, som nå er i ferd med å vokse seg større. Ja, enkelte går så langt som å hevde at det er denne gjengen som kommer til å skape furore på scener som Telenor Arena de neste årene. One Direction og Justin Bieber har rett og slett fått skarp konkurranse fra Stavanger.

De fem hjerteknuserne Ådne Sæverud, Hugo Mikal Skår, Glenn Andre Kaada. Håkon Moe og Lars Funderud Johannessen spiller sentimental pop til elektronisk akkompagnement. De har sjarmert jenter i alle aldre med sin opptreden i forestillingen Når enden er god er allting godt som i disse dager spilles på Rogaland Teater. De har både moves, flow og ikke minst groove i bøttevis og de er klare for å bli Norges neste store popeksport.

Studiomusikere som ble brukt på utgivelsen "Når enden er god, er allting godt": Morten Abel-bass . Børge Fjordheim-trommer, Simon Revholt-piano, Arne Hovda-ukulele

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebook
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙