Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Poor Bambi

Poor Bambi er et rockeband fra Stavanger, som serverer deg et musikalsk slag rett i trynet.

Som et oljesøl fosser Poor Bambi ut av Stavanger og forurenser alt de møter på veien med støy og kontrollert kaos. Den hardtslående trioen leverer brutal, punka og intens noise rock,frontet av vokalist Sarah Hestness som tilfører både aggresjon og attitude.

Poor Bambi slapp singelen Unbreakable som ble sluppet 26. januar 2024, og har høstet god omtale fra blant annet Totto Mjelde fra radioprogrammet Stjernepose, P13 Gitar og ble listet på amerikanske KEXP. Bandet startet nylig et samarbeid med produsent-legenden Nick Sansano og jobber for tiden med fremtidige utgivelser.

Bak seg har bandet to Norgesturnéer, konsert i New York og festivalopptredner på bl.a Jærnåttå, Fjellparkfestivalen og 100 dagar.
Kjartan Tjøsvoll sa i sin konsertanmeldelse fra Hulen, Bergen at:
“...Bandets Lead-gitarist stiller med et ellevilt antall pedaler sammen med en råtøff frontkvinne på vokal/gitar og en sylskarp trommis sveiser sammen en eksplosiv og spennende riffreise som tar oss langs hjemmtraktene til bla. Pixies, Paramore og Seigmenn…”

De har sluppet 7 singler til god mottakelse og flere av låtene har blitt spilt på KEXP, Britiske Absolute Radio, P13, NRK Rogaland og Jærradioen. De har også vært listet på Bands of Tomorrow, NPS music, Bandrec, Stavanger Aftenblad, Radio Nova og Radio Revolt.
Om singelen “Checkmate” sa Dagsavisens Mode Steinkjer at
“...Stavanger har god tradisjon for den tøffeste lyden av garasje, punk og skitten rockabilly, og Poor Bambi griper her fanen og løper fremst i toget…”


Medlemmer:

Sarah Hestness - Vokal/Gitar

Espen Eidem-Gitar

Simen Amundrud - Trommer

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Bildegalleri

Kilder

Fotokilder : Hovedbilde Grethe Nygaaard BIlder: Svein Erik Fylkenes

Tekst: Promo