Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Gammal Dachs

Etablert/født: 2014

Rockebandet Gammal Dachs (uttales gammaldags) er en nostalgisk gjeng vestlendinger i storbyeksil.

Med melodisk friksjon og poetiske selvmotsigelser som våpen, tar de fatt på krigen mot hjemlengsel og utvanna dialekt. Mellom de hardtslående gitarriffene befinner det seg også syrlig humor og selvironi - en utrydningstruet og deilig kombinasjon! Hat og elsk det samtidig, du vil få servert bittersøte rockelåter av høyt og grovt kaliber.

Hvis Bigbang og AC/DC hadde delt turnébuss og fått en nevrotisk oljeriggarbeider til å skrive norske tekster for seg, hadde det forblåste resultatet gitt deg en salt smak av Gammal Dachs. Overstyrte gitarer, brølete huleboerkoring og seige og dype trommedriv rammer det hele inn i sinnarock. Det er som å bli slått i mellomgulvet av en betongstøpt blomstrende rose.

Gammal Dachs krøp ned fra rockestjernelivet og ut på gata i 2014. Bandet tar Lillebjørn Nilsens bursdagsønske på alvor: mer norsk musikk fra norske lepper og stemmebånd! Den gamle mannens ønske skal bli oppfylt, og du kommer til å bli litt mer tunghørt etter at Gammal Dachs er ferdig med deg. Råkk og råll!

Medlemmene stammer fra band som TV Experience,Ligo,Tôg, Raviner

MANNSKAP:
Simon Berg: Trommår
Thomas Engebretsen: Sinnabass
Inge Andreas Jacobsen: Blå og rød gitar

Opplev musikken

Spotify

Lenker

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙