Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Inge Andreas Jacobsen

Etablert/født: 1988
Virksom: 2002

Inge Andreas Jacobsen er en brennende sanger, komponist og rettferdighetsforkjemper oppvokst i Stavanger.

Han ble lagt merke til som vokalist i TV Experience og gjennom deltakelsen på The Voice under mentor Sondre Lerche.Hans fetter, Elle Melle- vokalist Ole Alexander Mæland, deltok på samme sesong.

I tillegg til å synge, er Inge Andreas også gitarist. Bortsett fra TV Experience,opptrer han gjerne under eget navn eller med bandet Gammal Dachs.

Inge Andreas har vært med på Musikkverksted mange år, både som deltaker og forkynner. Han dirigerer Storsalen gospelkor i Oslo, og skriver låter for flere andre kor, blant annet Ålesund Soul Children og gospelkoret Mosaic. Han har en bachelorgrad i arrangering og komposisjon fra Universitetet i Oslo, og tar en master i musikk-vitenskap samme sted.

Han er født i sør-amerika og adoptert til Norge i ung alder. Inge Andreas har en sterk historie om hvordan han møtte Jesus, forsonte seg med fortiden sin i Colombia og vandringen videre.

"Jeg kunne jo faktisk ha vokst opp som gatebarn selv, så jeg er utrolig takknemlig for mulighetene jeg har fått. Musikken er en utrolig sterk brobygger, den har betydd mye i livet mitt. Jeg bruker gjerne musikken for å dele historien min."

Når Inge Andreas synger har han en sterk tilstedeværelse og formidler fortellinger om sorger og håp med en sjelfull stemme. Det er også verdt å nevne at han opptrådte under selveste HKH Harald Rex 70-årsfeiring, sammen med et mektig mannskor.