Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

TV Experience

Etablert/født: 2004
Virksom: 2004

TV Experience startet opp i Stavanger, påsken 2004 og har siden spilt godt over hundre konserter. Bandet består av fem unge menn med røtter fra Tasta/Vardenes-distriktet i begynnelsen av tjueårene, som alle studerer i Oslo.

TV Experience er et live-band med energi og spilleglede i fokus. Bandet har en veldig spennende spillestil, den er en unik sammensetning av fem ulike mennesker og deres idéer, noe som gjør hver sang energisk og levende. Sjangermessig er det en blanding av pop, funk, rock og soul. TV Experience leverer en magisk blanding av tekstene som rører ved sjelen din og rytmene som rører kroppen din! Kort tid etter du har hørt bandet spille, vil du merke at de utfyller hverandre veldig godt og at de ikke holder noe tilbake for publikum.

TV Experience nyter det å spille sammen, og uredde kaster de seg ut i forskjellige musikalske landskap. Du kan høre smakfull musikk som muligens minner om Earth Wind & Fire's tidlige dager, men like lett kommer det blytung og rockinspirert funk. Likevel vil ingen beskrivelser være dekkende, med mindre en opplever dem live!

Høsten 2009 gikk TV Experience i studio sammen med produsent og stavangermann Ruben Dalen. Etter et halvt års hard jobbing er albumet "The Brighter Days are coming" endelig klar, og slippes sommeren 2010. Debutalbumet består av 12 sterke låter, i sjangeren soul, funk og pop.

Bildegalleri